Snel weer terug

Met kerst gaan we het inrichten. Dat was het plan toen we in september met de verbouwing van het nieuwe huisje in Port Soller begonnen. Ik zou graag de aannemer de schuld geven van de vertraging, maar dat het nu nog niet af is komt echt door onszelf. Het eerste idee om alleen de tegelvloer en de plastic schuifpuien te veranderen is uitgelopen op het totaal strippen van de drie verdiepingen. Waterleiding, elektriciteit, riolering en keuken, alles is er uiteindelijk uit gesloopt. Een roestige leiding wegwerken achter een nieuwe tegelwand voelt natuurlijk niet goed, en zo lopen al onze make-overs  altijd uit de pas met de eerste budgetten. Geen verrassing dus.
Belangrijker is het resultaat. Deze stek gaat rete gaaf worden, dat is inmiddels wel duidelijk. Nog een paar weken, en dan moeten we gewoon snel een keer terug voor de definitieve photo-shoot van Casita Sal de Mar.

foto4.JPG