Per Eend het eiland over

Iedereen in het dorp kijkt om als de laatste Villa Emilia gasten van dit seizoen met hun gouden 2CV Soller binnen rijden. Ze wilden eens wat anders dan dat standaard huurwagentje uit de A categorie en dat is gelukt. De Eend blijkt een waanzinnig succes. Hard rijden is op Mallorca toch onmogelijk en lange afstanden rijd je ook niet. Dan heeft zo'n Eend verder alleen maar voordelen. Met het open dak geniet je dubbel van het uitzicht op de bergen en zelfs het smalste straatje is voor de bejaarde Citroen geen onneembare hindernis. Elk autoritje wordt een romantisch avontuur en zelfs de S-bochten in de steile weg over de Col de Soller blijken geen probleem voor deze twee paardenkrachten.
De Eend is gehuurd bij het Nederlandse stel Karin en Peter Goote, die sinds een paar maanden Ducks United op Mallorca vertegenwoordigen. Ze hebben naast zes 2CV's ook een DS Pallas, een DS Break een een Kever Cabrio. Allemaal gave wagens natuurlijk, die je vakantie op het eiland nog bijzonderder zullen maken.
www.ducksunited.com/ducks-mallorca

Photo 22-10-12 12 08 56.jpg