Cadeautje van steen

Verbouwen gaat nooit zonder verrassing. Ook deze keer stuiten we op lekke rioolbuizen, vochtige muren en roestige waterleidingen. Maar verrassingen kunnen ook heel goed uitpakken. Bij het afbikken van een oude stuclaag blijkt dat de rechtermuur van het nieuwe huisje aan zee is opgebouwd uit piedras, de grove natuursteen die zo typisch is voor Mallorca. Een cadeautje, die muren. Ze zijn volgens de aannemer meer dan 200 jaar oud. Op twee verdiepingen halen we het stucwerk helemaal weg en blijven straks de stenen met een nieuwe voeg in zicht. Betere sfeermakers kan je niet hebben.
Verder loopt de verbouwing van Casita Sal de Mar volgens schema. De plastic schuifpui heeft plaats gemaakt voor grote houten deuren en de natuursteen vloer gaat er deze week in. Met een beetje mazzel gaan we het met de kerst inrichten. Een tophuisje wordt het, op een super plek. Heb je al vakantieplannen voor 2013?

2012-10-05 13.06.21.jpg